Grădinița P.P. „SF. ANA”, Craiova – aniversare cu … zâmbet, la Teatrul Colibri

0
528

Preșcolarii de la Grădinița P.P. „SF. ANA”, CRAIOVA au fost vedete în cadrul spectacolului aniversar „ZÂMBET DE COPIL” EDIȚIA a-V-a, desfășurat pe 6 iunie in sala TEATRULUI COLIBRI, unde au fost prezentate momente artistice originale, distractia fiind pe măsura asteptarilor.

Părinți, reprezentanti ai administratiei locale, parteneri educationali, invitati de suflet ai institutiei, au fost alaturi de copiii si colectivul gradinitei in aceasta zi speciala. Zilele Gradinitei au debutat cu acest spectacol si continua cu lansarea revistei gradinitei – „ZAMBET DE COPIL”,  ajunsă la Nr. 5.

Astfel de momente de sărbatoare nu pot sa aduca in inima noastra decat o satisfactie imensa la gandul ca avem privilegiul de a scrie cu litere nepieritoare in cartea vietii fiecarui copil care ne-a fost incredintat, primele notiuni din taina cunoasterii care vor fi bazele invatarii de mai tarziu.Toate acestea ne dau un milion de motive sa fim fericiti, recunoscatori si sa……ZÂMBIM!!!!!!!!!!!!! Le multumim tuturor partenerilor educationali ai GRADINITEI P.P. „SF. ANA” CRAIOVA, a precizat prof. Istudor Tatiana Camelia, director al Grădiniței.