FOTO. „Târgul de Toamnă” ediția a VI-a la Grădinița cu P.P. „SF. ANA” Craiova

0
750

Pentru al șaselea an consecutiv, astăzi, s-a desfășurat la Grădinița cu P.P. „SF. ANA” Craiova, „Târgul de Toamnă”, lucrările fiind realizate chiar de cei mici.

Devenit deja tradiție, târgul este așteptat, cu nerăbdare, atât de preșcolari cât și de părinții acestora care își pun la lucru imaginația și creativitatea pentru a pregăti produse cât mai inedite, menite să facă cinste recoltei bogate a toamnei din fiecare an.

Și, pentru că Toamna înseamnă nu doar bogație, ci și culoare, micuții au realizat alături de doamnele educatoare lucrări artistice spectaculoase care au făcut obiectul unei expoziții care a bucurat privirile tuturor participanților la eveniment.

Gândit încă de la început ca o modalitate de a întări cooperarea dintre grădiniță și familie, târgul și-a atins și anul acesta obiectivul, demonstrându-ne, încă o dată, că numai cu implicarea activă a celor doi factori, actul educativ este calitativ, iar copilul se dezvoltă armonios și își formează, cu succes, toate deprinderile necesare adultului de mai târziu, a precizat directorul grădiniței, prof. Istudor Tatiana Camelia.